Copyright © 2014 Aunslev/ Bovense Menighedsråd ·  All Rights reserved  ·  E-Mail: leica@os.dk
     Aunslev Kirke                                    Bovense Kirke                                  Hjulby Kirke

Program for »Klubben« i foråret 2018

Ca. hver tredje uge mødes klubben til en hyggelig eftermiddag i Konfirmandstuen i Sklakendrup med fortælling sang og musik og andet godt.
Taxa bestilles hos Iris Hansen tlf. 30 54 17 48, onsdagen inden.
Der kræves heller intet medlemskab for at deltage. Alle, der har lyst er mere end velkomne!

Torsdag d. 1. marts kl. 14.30
Vores egen gode organist Anne Marie Jørgensen og hendes mand Knud Erik kommer og underholder os med musik og sang krydret med sjove og muntre fortællinger. En festlig eftermiddag i det bedste musikalske selskab.

Torsdag d. 22. marts kl. 14.30
Vi får besøg af Henning Vemmelund Pedersen som vil fortælle om sit arbejde i den internationale landbrugs­udviklingsfond gennem de seneste 31 år. Hennings arbejde har strakt sig over 3 kontinenter og 11 lande afsluttende med 5 år i Vietnam og andre lande i Syd­østasien. Henning er opvokset som søn af naboen til præstegården i Skalkendrup og udgangspunktet for foredraget starter der.

Torsdag d. 12. april kl. 14.30
I flere år har vi afsluttet vintersæsonen med et spil Banko. Den tradition holder vi også fast ved i år.

Torsdag d. 17. maj
Tager vi på udflugt. Vi skal se den danske »Golden Gate- bro«.
Broen blev bygget for over 100 år siden men i 85 år har den ligget skjult midt i en massiv jorddæmning, der gik tværs over Gudenåen.
Vi spiser en dejlig middag på Hotel Pejsegården inden vi vender næsen hjemad.
OBS OBS OBS
Der har desværre flere gange været problemer med kørsel til og fra møderne i klubben. Det vil vi forsøge at rette op på. Kørsel bestilles senest onsdagen kl. 12.00
hos Iris Hansen tlf. 65 36 13 54/30 54 17 48. Transport koster 20 kr. Der er stadig plads til rolator og kørestol.